Meubelstoffeerderij Schröder

Bel voor informatie:

075-684 3901


Zitmeubelen stofferen: een verhaal van ambacht, passie en liefde

Zitmeubelen van Meubelstoffeerderij Schröder worden met liefde gestoffeerd. Er zitten een hoop uren aan zorgvuldig handwerk in elk meubel. Van een antieke Biedermeier zitbank tot een moderne loungebank. Ons streven naar perfectie uit zich in zitmeubelen met een prachtige afwerking, geweldig zitcomfort en een lange levensduur.

Authentiek antiek

Antieke zitmeubelen worden met originele materialen op authentieke wijze gestoffeerd. Op deze manier brengen wij zelfs zitmeubels van ruim 300 jaar oud weer terug in originele staat. U kunt uw antieke meubels met een gerust hart aan ons toevertrouwen.


Moderne maatmeubelen

Ook bij moderne maatmeubelen gaan we op klassieke, ambachtelijke wijze te werk. Dat betekent dat we alleen de allerbeste materialen gebruiken voor onze zitmeubelen, en dat we met de hand stofferen. En omdat we maatwerk leveren is er altijd een elegante oplossing voor de afmetingen en het comfort van de zitmeubelen.


De partner voor elke binnenhuisarchitect

Als meubelstoffeerderij hebben wij respect voor het vak van de binnenhuisarchitect en decorator. Wij werken regelmatig samen met gerenommeerde binnenhuisarchitecten om klanten een ultieme interieurbeleving te kunnen bieden. Na jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden in het vinden van de juiste binnenhuisarchitect of decorator.
De geschiedenis van Meubelstoffeerderij Schröder

Meubel- en stoffeerinrichting W.F.G.L. Schröder stoffeert sinds 1938 klassieke
zitmeubelen. In het begin bestond de clientèle uit luxe Amsterdamse wooninrichtingzaken en de grote vaart. Later namen we meubel- en stoffeeropdrachten aan van hotelketens zoals het Hilton en luxe passagiersschepen als de SS Rotterdam en de Oranje.


In opdracht van het Koningshuis hebben wij gewerkt aan de Spaanse kamer voor Prinses Irene, bidbanken en stoelen voor Koningin Beatrix en de renovatie van Empire meubels voor het Paleis op de Dam. Daarnaast hebben wij fauteuils en zitbanken gestoffeerd voor de Koninklijke Industrieele Groote Club. Ook de Amsterdamse grachtengordel is voorzien van vele door Schröder gestoffeerde zitmeubelen.


Doron Overmars is het gezicht van de meubelstoffeerderij te Oostzaan. Op zijn zestiende werd hij door zijn vader in contact gebracht met het vak. Daarmee begon zijn passie voor het ambacht. Doron heeft een voorliefde voor hoogwaardige, antieke zitmeubels. Klassiek is zijn favoriete meubelstijl. Zijn creativiteit komt ook tot uiting bij het stofferen van moderne maatmeubels.       
           
               
                   
shoutout-thumb
               
               
                   

Meubels stofferen zoals het hoort

                   

Met passie voor dit ambacht en een voorliefde voor kwalitatief hoogwaardige zitmeubels 

is ons streven naar perfectie van zelfsprekend!

               

               
              Vraag hier een offerte aan >