Meubelstoffeerderij Schröder

Bel voor informatie:

075-684 3901
Altijd het perfecte zitmeubel

Wanneer u een zitmeubel op maat laat maken, stemmen we het perfect af op uw wensen. We kunnen bijvoorbeeld een loungebank voor u bouwen die naadloos aansluit op de ruimte, met een ingebouwde boekenkast en iPad-lader. Zo kunt u een lastige hoek in uw woning zoals een erker optimaal benutten. Of u maakt van uw bank het middelpunt van de woonkamer.


Bij het maken van een zitmeubel op maat worden moderne, hoogwaardige materialen gecombineerd met klassieke vakkennis. Zo wordt naast een beter zitcomfort ook een gegarandeerd langere levensduur behaald. Meubelstoffeerderij Schröder gaat voor duurzaamheid.


Tijdens de eerste afspraak brengen wij uw wensen in kaart. We meten de ruimte in en bespreken de mogelijkheden zoals de hoeveelheid zitmeubels en de formaten. Daarna worden de afwerkingsopties besproken.Tijdens de opbouw van uw nieuwe meubel kunt u komen proefzitten, om zeker te zijn dat het comfort aan al uw verwachtingen voldoet. Indien nodig maken wij vervolgens de laatste aanpassingen. Bij aflevering komen wij het meubel persoonlijk voor u monteren. Van het begin tot het einde betrekken wij u bij het proces, met een maximale tevredenheid als enige mogelijke uitkomst.


Bekijk ons portfolioOver ons

Over Meubelstoffeerderij Schröder

Zitmeubelen van ons worden
met liefde gestoffeerd.

Antiek restaureren

antiek restaureren

Van antieke meubelen, traditie, kwaliteit
en handwerk gaat ons hart sneller kloppen.

technieken en materialen

Meubelstoffeerderij Schroder - Technieken en materialen

Wij werken zoveel mogelijk met
originele technieken en materialen.
De opbouw van een modern maatmeubel

Als eerste laten wij een beukenhouten romp bouwen door onze meubelmaker. Dit frame wordt dus niet gemaakt van goedkope materialen zoals MDF, spaanplaat of multiplex. Vervolgens maken wij een opbouw van nosag veren of singels met een vulling van polyether of koudschuim.


Gaat uw voorkeur uit naar een stoffen bekleding, dan heeft u de keuze uit traditionele en moderne stoffen. Onze diversiteit aan stoffen zoals velours, zijde, linnen of mohair geven uw zitmeubel een luxueus gevoel en uitstraling. Als alternatief zijn er moderne, synthetische stoffen. De synthetische stoffen combineren een luxe uitstraling met een hogere duurzaamheid, waardoor ze praktischer kunnen zijn.


Heeft u liever een leren bekleding? Meubelstoffeerderij Schröder maakt gebruik van de hoogste kwaliteit meubelleer. Voor meubelleer worden alleen complete huiden gebruikt in plaats rest stukken. Dat betekent minder naden, en geen naden op de zitvlakken. Het leer wordt door en door geverfd in plaats van gespoten, voor een hogere duurzaamheid. U heeft de keuze uit vele soorten leer, ieder met een eigen dikte en karakter. Bewerkt leer met een krokodil- of schildpad-patroon is ook mogelijk. Zo kunt u voor een klassiek of juist modern uiterlijk kiezen.


Slimme opbergruimte in uw zitbank

Omdat wij het zitmeubel naar uw wensen bouwen is er heel veel mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een boekenkast met led-verlichting in de arm- of rugleuning van uw loungebank,  een ingebouwde oplader voor uw iPad of iPhone, en een poef met opbergruimte. Comfort, een strak design én maximale opbergruimte worden zo verenigd in onze meubelen.


Modern, maar toch retro

Zitkussens zijn een perfecte aanvulling op elk strak en/of minimalistisch interieur. Deze comfortabele kussens houden het midden tussen een loungebank en een Fatboy-kussen.


Voor meer informatie over het maken van meubels op maat kunt u bellen op


075-6843901

of

Mail ons 

    


     Meubelstoffeerderij W.F.G.L. Schröder meubels op maat