Meubelstoffeerderij Schröder

Bel voor informatie:

075-684 3901

De flexibele partner voor iedere binnenhuisarchitect

Waarschijnlijk herkent u het volgende probleem wel. U heeft een idee in uw hoofd, maar de meubelstoffeerder lijkt het niet volledig te begrijpen. Of de stoffeerder komt aanzetten met een eindproduct wat u totaal niet voor ogen had. Klinkt dit bekend? Meubelstoffeerderij Schröder biedt uitkomst.


Materialenkennis als uitgangspunt

In elke ruimte weet u uw eigen sfeer te creëren. Wij weten elk denkbaar zitmeubel van de allerbeste materialen te voorzien. Voor een perfecte afwerking is onze uitgebreide materialenkennis het uitgangspunt. Als specialist in vulmaterialen kunnen wij bijvoorbeeld een chaise longue exact de gewenste hardheid meegeven. Natuurlijk kunt u bij ons langs komen om proef te zitten, zodat we het zitcomfort naar uw wensen kunnen aanpassen. Het is niet altijd nodig een gedetailleerde tekening aan te leveren. Zo kunt u desgewenst ook foto’s aanleveren.


Aanpakmentaliteit

Wij willen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dit betekent dat u één aanspreekpunt hebt. Vraagt u een offerte aan, dan heeft u binnen 5 werkdagen antwoord. Gegarandeerd. Vervolgens houden wij ons aan deze offerte. Als het om de leverdatum gaat, houden wij ons aan ons woord. Zelfs als dat nachtwerk betekent. Afspraak is afspraak.


Bekijk onze portfolio

   

Gekoesterde zakenrelaties

Wij koesteren onze zakenrelaties als geen ander en nemen de tijd voor u. Tijd om uw
smaak en wensen beter te leren kennen, zodat wij uw ideeën echt begrijpen. Het resultaat is een soepele samenwerking waarbij wij soms al aan enkele krabbels op papier genoeg hebben.


Dichtbij en goed bereikbaar

Op tien minuten rijafstand van het centrum van Amsterdam is Meubelstoffeerderij Schröder dichtbij en zeer goed bereikbaar. Onze locatie in Oostzaan biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Heeft u geen tijd of mogelijkheid een meubel naar de werkplaats te brengen of op te halen dan is dat geen enkel probleem. Wij regelen het halen en/of brengen voor u, dit doen wij met onze bestelbus of een logistieke partner. Ook hier heeft u geen omkijken naar.


Waar vindt u ons werk?

Door onze ruime ervaring en specifieke doelgroep hebben we in de loop der jaren voor aardig wat bedrijven en instellingen opdrachten mogen uitvoeren. Om u toch een zo compleet mogelijk beeld te geven vindt u hieronder een klein overzicht van waar ons werk te vinden is.


Vraag informatie aan